16 december 2023 

Sfeervol kerstconcert in een bom volle Remigiuskerk Zaterdag 16 december jl. gaf Koninklijke Harmonie Concordia in de Remigiuskerk te Hengelo Gld een mooi kerstconcert.

In samenwerking met Vocaal Ensemble Keijenborg, werd het publiek verrast met een gevarieerd programma.
De Harmonie onder leiding van Chiel Zomer opende het concert met een vrolijke ‘’Christmas Swings’’. Ook vertolkten Concordia en het koor een aantal gezamenlijke kerstliederen. Met bekende nummers zoals ‘’Stille nacht’’, ‘’Eer zij god in onze dagen’’ en als afsluiter natuurlijk ‘’We wish you a Merry Christmas’’.
Kortom een geslaagde en sfeervolle avond!

Meer foto's zijn hier te vinden

23 augustus 2023 
Project Hengelose volkslied

Ter ere van het 35 jarig bestaan van de historische vereniging De Olde Kaste wordt er op zaterdag 30 september een echte speelfilm opgenomen. 
Ook wij nemen deel aan dit prachtige project! 

Lees meer:  https://https://www.contactmidden.nl/zoek?q=project+rondom+Hengelose+volkslied

30 april 2023
Op één dag 4 concerten op 4 verschillende locaties

Voor het eerst organiseerde Concordia een fietstournee. 
Met de Hengelose kerk nog in het vizier werden er heel wat kilometer gefietst.
De Harmonie speelde onder leiding van dirigent Chiel Zomer deze middag op 4 verschillende locaties waaronder Minicamping de Achterhoek, Mini camping Wiemelinkhof, Woonzorgcentrum de Bleijke en Trattoria Municipio. 
De toeschouwers konden deze middag genieten van mooie muzikale klanten en de heerlijke voorjaarszon! 

Kortom een gezellige en geslaagde dag! 

De foto's zijn hier te vinden 

Lees meer:  https:// https://https://www.contactmidden.nl/nieuws/muziek/452663/eerste-fietstournee-concordia-smaakt-naar-meer-heel-gezellig-   


20 maart 2023

Muziek op de basisschool!!

Afgelopen donderdag speelden wij tijdens de afsluiting van een succesvol scholenproject
"Ontdek je talenten" van Dalton school de Leer.😃
Ter gelegenheid hiervan hebben diverse leden de afgelopen weken een bezoek gebracht aan alle groepen en konden de leerlingen kennis maken met slagwerk en blaasinstrumenten.🥁🎵
Mocht je interesse hebben, dan kan je je nu opgeven voor 10 introductielessen voor blokfluit €25,- of 3 gratis proeflessen op elk ander instrument.
Zo kun je kijken of muziek maken wat voor jou is en daarna hopelijk lid worden van onze mooie vereniging!
Dalton school De Leer bedankt voor de leuke samenwerking!😃


20 oktober 2019
'Aprés-Ski met Concordia'

Op zondagmiddag 20 oktober nam Koninklijke Harmonie Concordia haar fans mee naar Oostenrijkse sferen voor ‘Après-Ski met Concordia’, op De Hietmaat in Hengelo.

De muzikanten hadden hun uniform omgeruild voor Oostenrijkse klederdracht en de middag werd geopend met de meezinger ‘Anton aus Tirol’, die onder luid gejoel van een sirene werd aangekondigd.


Daarna zat de stemming er al snel in, het publiek genoot van de vrolijke klanken van muziekstukken als ‘An der schönen blauen Donau’, een medley van Helene Fischer, ‘Rosamunde’ en ‘Böhmischer Traum’. Jeugdleden zwaaiden met de Concordia-vlag tijdens de wals ‘Die alte Mühle’.

In de pauzes nam DJ Jordy de muziek voor zijn rekening, tot groot plezier van alle aanwezigen.

Aan het eind van de middag trad zanger Peter Borkes op en hij kreeg alle mensen in de benen. Er werd volop meegezongen en gedanst, de polonaise kon natuurlijk niet ontbreken. Het feest was compleet.

Koninklijke Harmonie Concordia kijkt terug op een geslaagde en zeer gezellige middag. 

De foto's zijn hier te vinden