Koninklijke Harmonie Concordia
 

Harmonie

De harmonie bestaat momenteel uit ongeveer 45 actieve muzikanten. We repeteren elke donderdagavond met als doel samen fijn muziek maken en streven naar kwalitatief goede muziek.

We proberen de leden uit te dagen door deel te nemen aan een onderling solistenconcours of andere onderlinge muzikale activiteiten.

Eens in de zoveel jaar toetsen we onze kwaliteit door met de harmonie deel te nemen aan een landelijke concourswedstrijd georganiseerd door de KNMO of een muziekfestival.

Minimaal twee keer in het jaar presenteren wij ons in het dorp door het organiseren van een muzikaal evenement.

Al ruim 150 jaar staat leven in de brouwerij brengen hoog in ons vaandel. Concordia is overal en altijd aanwezig met haar vrolijke noten om sfeer te brengen bij wat voor een activiteit dan ook. Optochten, kermis, braderie, een opening, een jubileum, een kampioenschap... Te veel om op te noemen... Wij zijn erbij.

Sinds 1999 beschikken we over een eigen onderkomen. In samenwerking met de Marktvereniging is ons gebouw ”De Hietmaat” tot stand gekomen, gebouwd door onze eigen leden.

Onze vereniging heeft gediplomeerde leerkrachten in dienst om een ieder die geïnteresseerd is op te leiden tot volwaardig muzikant, jong of oud...dat maakt geen verschil, muziek is voor alle leeftijden.

Bent u geïnteresseerd? Kom gerust een keer meegenieten op een donderdagavond, tijdens de derde  helft kunnen we gezellig even napraten.

Concordia is een gezellige vereniging, voor iedereen toegankelijk! 

Dirigent:

Chiel Zomer

Muziek-/concertcommissie:

Freddie Cuppers, Martin Kraassenberg, Gerda Lenderink, Mark Oldenhave

Bibliothecaris:

Sandra Boerman

Repetitie:

Harmonie: donderdag van 19:30 tot 21:30 uur

 

Afmelden bij: Laurien Bosman


Opleidingsorkest: donderdag van 18:30 tot 19:15 uur


Afmelden bij: Marieke Kraassenberg

Contributie:

€ 170,- per jaar


Gezinskorting: vanaf 3e lid € 15,- korting
vanaf 4e lid € 25,- korting

* De gezinskorting geldt voor niet werkende leden. De contributie word via automatisch incasso geincasseerd. Verdeeld over 11 maanden. De maand December word er niet geincasseerd.

** Prijzen onder voorbehoud