Koninklijke Harmonie Concordia
 

Muziek op de basisschool!!

Afgelopen donderdag speelden wij tijdens de afsluiting van een succesvol scholenproject
"Ontdek je talenten" van Dalton school de Leer.😃
Ter gelegenheid hiervan hebben diverse leden de afgelopen weken een bezoek gebracht aan alle groepen en konden de leerlingen kennis maken met slagwerk en blaasinstrumenten.🥁🎵
Mocht je interesse hebben, dan kan je je nu opgeven voor 10 introductielessen voor blokfluit €25,- of 3 gratis proeflessen op elk ander instrument.
Zo kun je kijken of muziek maken wat voor jou is en daarna hopelijk lid worden van onze mooie vereniging!
Dalton school De Leer bedankt voor de leuke samenwerking!😃
Check deze link!!!! We'll meet again.

20 oktober 2019

Persbericht Contact/Vizier op Bronckhorst 

Op zondagmiddag 20 oktober nam Koninklijke Harmonie Concordia haar fans mee naar Oostenrijkse sferen voor ‘Après-Ski met Concordia’, op De Hietmaat in Hengelo.

De muzikanten hadden hun uniform omgeruild voor Oostenrijkse klederdracht en de middag werd geopend met de meezinger ‘Anton aus Tirol’, die onder luid gejoel van een sirene werd aangekondigd.

Daarna zat de stemming er al snel in, het publiek genoot van de vrolijke klanken van muziekstukken als ‘An der schönen blauen Donau’, een medley van Helene Fischer, ‘Rosamunde’ en ‘Böhmischer Traum’. Jeugdleden zwaaiden met de Concordia-vlag tijdens de wals ‘Die alte Mühle’.

In de pauzes nam DJ Jordy de muziek voor zijn rekening, tot groot plezier van alle aanwezigen.

Aan het eind van de middag trad zanger Peter Borkes op en hij kreeg alle mensen in de benen. Er werd volop meegezongen en gedanst, de polonaise kon natuurlijk niet ontbreken. Het feest was compleet.

Koninklijke Harmonie Concordia kijkt terug op een geslaagde en zeer gezellige middag.